Search
Search
Close this search box.

Over ons

Ontdek meer over onze passie voor koffie en onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige barista trainingen.

0 +

Best Awards

Wie Wij Zijn

Welkom bij Samen Academy, waar passie voor koffie samenkomt met professionele training.

Gelegen in het hart van Amsterdam, richten wij ons op het opleiden van de volgende generatie barista's met diepgaande kennis en vaardigheden in de kunst van het koffiezetten.

Onze academie is meer dan alleen een opleidingscentrum; het is een gemeenschap van koffieliefhebbers en experts die samen streven naar uitmuntendheid.

Onze Visie

Onze visie is om een toonaangevend opleidingsinstituut te zijn in Nederland en daarbuiten, erkend voor onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

We streven ernaar onze studenten niet alleen vaardigheden bij te brengen, maar ook de inspiratie om de koffiecultuur te verrijken en te vernieuwen.

Onze Missie

Bij Samen Academy is het onze missie om hoogwaardige, praktische barista cursussen aan te bieden die onze studenten voorbereiden op succesvolle carrières in de koffie-industrie.

Wij geloven dat elke barista niet alleen een vakman, maar ook een kunstenaar is.

Daarom combineren we technische training met creatieve expressie om onze studenten te helpen uitblinken in elk aspect van het baristavak.

Ons merk motto, "Samen Kunnen We Het Beter," weerspiegelt onze toewijding aan samenwerking en voortdurende verbetering.

Getuigenissen

Wat Onze Studenten Zeggen

Lees hoe onze studenten hun ervaring bij Samen Academy hebben beleefd en hoe het hen heeft geholpen hun barista dromen te verwezenlijken.

Wat Wij Aanbieden

Uitgebreide Cursussen

Onze cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren barista's de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om te gedijen in drukke en veeleisende werkomgevingen.
Van koffiegeschiedenis en bereiding tot geavanceerde melk technieken en klantinteractie, wij bieden een compleet pakket dat je voorbereidt op de echte wereld.

Deskundige Instructeurs

Ons team van ervaren barista's en koffieprofessionals brengt jarenlange expertise en een passie voor koffie in elke les.
Ze delen niet alleen hun kennis, maar ook hun liefde voor het vak, waardoor elke les een inspirerende ervaring wordt.

Praktische Training

Bij Samen Academy geloven we in leren door te doen. Onze praktische trainingssessies geven je de kans om te oefenen met apparatuur van industriestandaard en te leren in een realistische omgeving.
Dit zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent op elke situatie die je in een echte koffiewinkel kunt tegenkomen.

Carrière Ondersteuning

Wij ondersteunen onze studenten niet alleen tijdens hun opleiding, maar ook daarna.
Met ons uitgebreide netwerk van lokale cafés en koffiewinkels bieden wij hulp bij het vinden van een baan en loopbaanbegeleiding, zodat je de beste start kunt maken in je barista carrière.

Onze Afdelingen

De praktische en hands-on barista cursus is slechts een van de vele aanbiedingen bij Samen Academy.

Onze academie heeft verschillende afdelingen, die elk gespecialiseerd zijn in verschillende trainingsvelden.

Of je nu geïnteresseerd bent in culinaire kunsten, banketbakkerij, NLP, yoga, sieradenontwerp of schoonheidsbehandelingen, Samen Academy biedt diverse programma’s om je te helpen je passie na te streven en professionele excellentie te bereiken.

Onze Waarden

Kwaliteit: Wij streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van de cursussen die we aanbieden tot de koffie die we zetten.

Gemeenschap: Samenwerking en van elkaar leren staan centraal in onze aanpak. Wij geloven dat een sterke gemeenschap de basis is voor groei en succes.

Innovatie: Wij omarmen nieuwe ideeën en technieken om ervoor te zorgen dat onze studenten altijd voorop lopen in de industrie.

Passie: Een passie voor koffie en het baristavak drijft ons om voortdurend te verbeteren en te inspireren.

Contacteer Ons

Wij nodigen je uit om ons te bezoeken en te ervaren wat Samen Academy te bieden heeft. Voor meer informatie over onze cursussen, neem contact met ons op:

Samen tillen we de kunst van het koffiezetten naar een hoger niveau!